Background Image

Smaken &
ingrediënten

Taarten

Door onze traditionele baktechnieken creëren wij overheerlijke zachte,luchtige biscuits gevuld met huisgemaakte roombotercrème,verse vruchten en gebruiken wij voor onze biscuit en ganache, de echte Belgische Callebaut chocolade.

Smaken
  • Duo: vanille biscuit met chocoladecrème en chocolade stukjes
  • Duet: chocolade biscuit met vanillecrème en crispy pearls
  • Raspberrie: vanille biscuit met vanillecrème en frambozen
  • Banana Split: chocolade biscuit met bananencrème en ganache
  • Happy Pear: vanille biscuit met chocoladecrème en stukjes peer
  • Citronella: vanille biscuit met citroencrème en amandelschilfers
  • Chocolate Dream: Chocolade biscuit met chocoladecrème en ganache
  • Black Forest: chocolade biscuit met vanillecrème en kriekjes
  • Caramal Crazy: vanille biscuit met caramelcrème en stukjes hazelnoot
  • Gianduja: chocolade biscuit met pralinécrème
  • Malibu: vanille biscuit met kokoscrème en stukjes ananas
  • Café Latté: vanille biscuit met mokkacrème en verkruimelde Maltezers
  • Green Tea: vanille biscuit met groen theecrème en stukjes mango
  • Speculaas Crunch: vanille biscuit met speculaascrème en ganache
  • Strawberry: vanille biscuit met aardbeidencrème en verse aardbeien
  • Chocoberry: chocolade biscuit met rodevruchtencrème en vruchten
  • Sachtertorte: chocolade biscuit met abrikozenconfituur en ganache
Ingrediënten

Belgische chocolade, eieren uit vrije loop, bloem, suiker, vetstof, glazuur: suiker, glucose siroop, water, plantaardig vet, geleermiddel, plantaardige olie, citroenzuur en vanille

Cupcakes

Kim & Gerrit verrassen ons dagelijks met heerlijke verse cupcakes & mini-cupcakes te verkrijgen in de winkel in de Langestraat te Brugge, gaande van allerhande fruitsoorten over mokka tot chocolade. We gebruiken enkel de beste kwaliteitsproducten zoals echte hoeveboter, vanillestokjes, eieren uit vrije loop en heerlijke Belgische chocolade van Callebaut.

Smaken
  • Vanilla chiffon: vanille cupcake met vanillecrème
  • Hemelse aardbei vanille cupcake met aardbeicrème
  • Hemelse framboosjes: vanille cupcake met frambozencrème
  • Hemelse kiwi: vanille cupcake met kiwicrème
  • Hemelse coconut: vanille cupcake met kokoscrème
  • Chocolate chip: vanille cupcake en stukjes chocolade met vanille en chocoladecrème
  • Hemelse caramel: chocolade cupcake met caramelcrème
  • Chocolade ganache: chocolade cupcake met vanillecrème en ganache
  • Chocolade kokosnoot: Chocolade cupcake kokoscrème
  • Hemelse praliné: mokka cupcake met pralinécrème
  • Hemelse Speculoos: speculaas cupcake met speculaascrème
  • Hemelse Walnut: noten cupcake met caramelcrème
  • Hemelse Apple: appelcake met kaneelcrème
  • Hemelse Banana: banaan cupcake met banaancrème
  • Chocolate Banana: banaan cupcake met chocoladecrème
  • Hemelse lemon: vanille cupcake met citroenmascarpone
  • Hemelse café-latté: chocolade cupcake met café-latté mascarpone

Macarons

Macarons bestaan in veel kleuren en smaken. De smaak wordt voor het grootste deel bepaald door de vulling. Hemelse taartjes gebruikt drie soorten vullingen: crème au beurre (botercréme), ganache (chocolade met room) en marsepein.

Smaken
  • Ganache
  • Marsepein
  • Botercrème: vanille, framboos, aardbei, kokos, chocolade, caramel, praliné, speculoos

Cakepops

Een Cakepop is verkruimelde biscuit vermengd met boterroom, ondergedompeld in heerlijke Belgische chocolade. Een traktatie op een stokje!

Smaken
  • Vanille: vanillebiscuit met vanillecrème
  • Chocolade: chocoladebiscuit met chocoladecrème
  • Banana: vanillebiscuit met bananencrème
  • Mocha: vanillebiscuit met mokkacrème
  • Praline: vanillebiscuit met pralinécrème
  • Caramel: vanillebiscuit met caramelcrème

Koekjes

 

Voor onze boterkoekjes gebruiken we enkel de beste kwaliteitsproducten zoals echte hoeveboter, vanillestokjes, eieren uit vrije loop en heerlijke Belgische chocolade van Callebaut. Enkel zuivere producten. De boterkoekjes worden met de hand uitgerold en uitgesneden. Deze worden met precisie gebakken. Onze koekjes worden afgewerkt met royal icing.

Ingrediënten

glazuur: suiker, glucosestroop, water, plantaardig vet, geleermiddel, plantaardige olie, citroenzuur, bloem, roomboter, suiker, ei, zout en vanille.

Allergenen: melk | ei | tarwe

Background Image